Kalendarz wydarzeń

HAPPY HOURS

Le Cinema 17.11.2018

King of Disco!

Disco Pub 17.11.2018

HUGE PARTY

RIN music club 17.11.2018

Old School Disco

MAGIEL NA KAZIMIERZU 17.11.2018

EURO HOUSE, KOMERCJA

Carpe Diem 2 17.11.2018

SOBOTNIE +21

Fashon TIME 17.11.2018

Classy Cocktail Night

Klub Odeon 17.11.2018

NIGHT FEVER:

Kijów Klub 17.11.2018

Saturday Disco Fever

PROMINENT The Original Lounge Bar 17.11.2018
zobacz więcej imprez

Reklama

Polityka Prywatności portalu Klubowa.pl

Polityka Prywatności portalu Klubowa.pl

Niniejszy dokument prezentuje nasze stanowisko w sprawie gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach.

 

RODO

Informacja na temat celów i zasad przetwarzania danych osobowych przez Klubowa.pl Sp. z o.o.

 

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Klubowa.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy przy ul. Dworcowej 81, wpisane do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000529706, numer NIP: 9671360925, REGON: 341602309

 

2. Ma Pani/Pan prawo do dostępu do swoich danych, ich poprawiania, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych oraz prawo przenoszenia danych. Przysługuje Pani/ Panu również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeżeli Pani/Pana dane są przetwarzane niezgodnie z wymogami prawnymi. W Polsce organem nadzorczym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

3. W przypadku przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem przez użytkowników z Portalu możemy mieć do czynienia z różnymi rodzajami podstaw prawnych przetwarzania, w zależności od kategorii danych osobowych, które przetwarzamy i celu przetwarzania. Dane przetwarzamy między innymi:
- podstawą prawną przetwarzania Twoich danych w celach marketingowych (w tym w formie Newslettera) jest Twoja dobrowolna zgoda na przetwarzanie danych, w tym na profilowanie (art. 6 ust. 1 lit a RODO).
- w celu dopasowania treści Portalu, aplikacji, i innych funkcjonalności do Twoich zainteresowań, a także wykrywania nadużyć oraz pomiarów statystycznych, i udoskonalenia usług Vailacom Sp. z o.o. (art. 6 ust. 1 lit. f RODO - uzasadniony interes administratora);
- dane osobowe osób, które korzystają z usług i wypełniają w tym celu formularz internetowy przetwarzamy, ponieważ jest to niezbędne dla celu wykonania umowy (6 ust. 1 lit. b RODO);
- niekiedy przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania pewnych danych osobowych na przykład dla celów podatkowych i rachunkowych (6 ust. 1 lit. c RODO);

 

Zwracamy się z prośbą o niepodawanie za pośrednictwem stron internetowych oraz poczty elektronicznej informacji ze szczególnych kategorii danych osobowych (takich jak informacje o rasie czy pochodzeniu etnicznym, poglądach politycznych, przekonaniach religijnych lub filozoficznych, przynależności do związków zawodowych, informacje dotyczące zdrowia fizycznego lub psychicznego, dane genetyczne, dane biometryczne, informacje o życiu seksualnym czy orientacji seksualnej oraz przeszłości kryminalnej). W przypadku podania takich informacji z jakiegokolwiek powodu, będzie to oznaczać wyraźną zgodę na zbieranie przez nas i wykorzystywanie takich informacji w sposób określony w niniejszym dokumencie lub określony w miejscu, gdzie informacje te zostały ujawnione.
Jednocześnie informujemy, że Zgoda na tle RODO to dobrowolne, konkretne, świadome i jednoznaczne okazanie woli, którym osoba, której dane dotyczą, w formie oświadczenia lub wyraźnego działania potwierdzającego, przyzwala na przetwarzanie dotyczących jej danych osobowych. RODO posługuje się pojęciem "okazania woli", takie określenie ma kluczowe znaczenie, zwłaszcza w kontekście motywu 32 preambuły RODO, gdzie wskazano że zgoda może polegać na : (1) zaznaczeniu okienka wyboru podczas przeglądania strony internetowej, (2) na wyborze ustawień technicznych do korzystania z usług społeczeństwa informacyjnego, a także na (3)innym oświadczeniu lub zachowaniu, które w danym kontekście jasno wskazuje, że osoba, której dane dotyczą, zaakceptowała zaproponowane przetwarzanie jej danych osobowych. Tak więc, kiedy dobrowolnie podajesz nam swoje dane osobowe na przykład w formie zapytania wysłanego za pomocą poczty elektronicznej, uzyskujemy Twoją zgodę na przetwarzanie podanych nam danych osobowych.

 

4. W zakresie, w jakim dane przetwarzane są na podstawie Pani/Pana odrębnej zgody, przysługuje Pani/ Panu prawo cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Pozostanie to jednak bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych, którego dokonano przed jej cofnięciem.
Wszystkim osobom, których dane dotyczą, przysługują następujące prawa:
Prawo do informacji o przetwarzaniu danych osobowych - osobie zgłaszającej takie żądanie Administrator przekazuje informację o przetwarzaniu danych osobowych, w tym przede wszystkim o celach i podstawach prawnych przetwarzania, zakresie posiadanych danych, podmiotach, którym dane osobowe są ujawniane, a także planowanym terminie ich usunięcia;

Prawo do usunięcia danych - na tej podstawie można żądać usunięcia danych, których przetwarzanie nie jest już niezbędne do realizowania żadnego z celów, dla których zostały zebrane;
Prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych w celach marketingowych - osoba, której dane dotyczą, może w każdym czasie sprzeciwić się przetwarzaniu danych osobowych w celach marketingowych, bez konieczności uzasadnienia takiego sprzeciwu;
Prawo wycofania zgody - jeżeli przetwarzamy Twoje dane osobowe na podstawie wyrażonej przez Ciebie zgody, w każdej chwili możesz wycofać tę zgodę - wedle własnego uznania.
W celu realizacji wskazanych wyżej praw, konieczne jest przesłanie do Administratora odpowiedniego wniosku. Wniosek taki można złożyć za pomocą poczty tradycyjnej lub elektronicznej, pisząc na adres mailowy kontakt@klubowa.pl lub drogą pocztową do siedziby spółki.

Wniosek powinien w miarę możliwości precyzyjnie wskazywać, czego dotyczy żądanie, tj. w szczególności kto składa wniosek, z którego uprawnienia z opisanych powyżej chce skorzystać osoba składająca wniosek, jakich celów przetwarzania dotyczy żądanie czy też jest po prostu wycofaniem zgody. Jeżeli Administrator nie będzie w stanie ustalić treści żądania lub zidentyfikować osoby składającej wniosek w oparciu o dokonane zgłoszenie, zwróci się do wnioskodawcy o dodatkowe informacje. Odpowiedź na zgłoszenie zostanie udzielona niezwłocznie, nie później niż w ciągu miesiąca od jego otrzymania. W razie konieczności przedłużenia tego terminu, Administrator poinformuje wnioskodawcę o przyczynach takiego przedłużenia. Odpowiedź zostanie przesłana na adres nadawcy (czy to poczty tradycyjnej czy też elektronicznej) chyba, że z treści wniosku będzie wynikało żądanie przesłania odpowiedzi w inny sposób (np. w przypadku wniosku złożonego listownie, można wnioskować o udzielenie odpowiedzi w formie elektronicznej i na odwrót).

 

5. Zabezpieczenie Twoich danych osobowych.
Klubowa.pl Sp. z o.o. stosuje odpowiednie techniczne, fizyczne i administracyjne środki zabezpieczające mające zapewnić należytą ochronę Danych osobowych Użytkownika przed ich utratą, niewłaściwym użyciem, a także przed nieupoważnionym do nich dostępem, ich ujawnieniem oraz zmianą. Wspomniane zabezpieczenia obejmują Twoje dane osobowe chronione są poprzez wielokrotne metody szyfrowania, zamknięty hasłami dostęp do baz danych oraz utrzymywanie ich w certyfikowanych serwerowniach. Hasła dostępu do konta użytkownika (nie dotyczy kont z logowaniem Facebook) są dodatkowo szyfrowane jednostronnie i nie ma możliwości ich odczytania. Hasła dostępu do konta użytkownika z logowaniem Facebook nie są zapisywane (jest to niemożliwe, gdyż logowanie odbywa się po stronie serwisu Facebook),

 

 

 

Korzystając z serwisów klubowa.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie. Administratorzy klubowa.pl zastrzegają sobie prawo do wprowadzenia zmian w Polityce Prywatności. Osoby korzystające z serwisów obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Wprowadzenie jakichkolwiek zmian nie wpływa na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych użytkowników.


W czasie korzystania z serwisów klubowa.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię, nazwisko, telefon, adres i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz poproszony o podanie pełnych danych osobowych. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynności, którą te dane dotyczyły.

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskamy dzięki serwisom klubowa.pl. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do serwisów klubowa.pl (np. zmiany, aktualności, promocje), nie komercyjne listy (np. życzenia, informacje ogólne, o wirusach itp.), a także reklamy.

Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez klubowa.pl jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawienia podanych przez siebie danych.

Klubowa.pl nie ponosi żadnej odpowiedzialności w przypadku podania przez któregokolwiek z użytkowników danych nieprawdziwych lub błędnych. Nie bierze również odpowiedzialności za wykorzystywanie zasobów znajdujących się na stronach serwisów oraz za komentarze i treści umieszczane przez użytkowników.

Wszystkie materiały zawarte w serwisach (w skład których wchodzą pliki ogólnodostępne w sieci) są prezentowane w celach informacyjno-promujących włączając w to także treści multimedialne (mp3, wideo) mające na celu zachęcenia do kupna oryginalnej wersji produktu. Wykorzystywane ich w celach komercyjnych jest niezgodne z polskim prawem. Po 24h jesteś zobowiązany usunąć mp3 ze swojego komputera, w innym przypadku łamiesz prawo.

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach kubowa.pl

 

Pliki cookies

Niektóre serwisy klubowa.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internaty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji oraz gromadzenia danych statystycznych, dostosowania treści serwisu do zainteresowań uzytkownika, emisji reklam oraz prawidłowego funkcjonowania niektórych elementów serwisu. Pliki te mogą być umieszczane na Państwa urządzeniu również przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne w tym Google, Facebook.

Pliki cookies pozwalają stwierdzić, które informacje na naszej stronie są dla Państwa ciekawe, a także które kampanie reklamowe są efektywne. Dzięki nim wiemy, jaka grupa użytkowników odwiedza naszą stronę lub jest odbiorcą danej kampanii.

Mogą Państwo kontrolować cookies poprzez ustawienia swojej przeglądarki internetowej. jednak wszelkie zmiany w tych ustawieniach mogą wpłynąc na funkcjonalność naszego serwisu. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

 

Facebook

Aplikacja internetowa Klubowa.pl stworzona na serwis społecznościowy Facebook, znajdująca się pod adresem www.Klubowa.pl, należąca do firmy Klubowa.pl Sp. z o.o.

Aplikacja za zgodą użytkownika pobiera następujące informacje z konta Facebooku:
- Informacje profilowe
- Adres Email
- Informacje o zainteresowaniach

Administratorem danych osobowych jest firma Klubowa.pl Sp. z o.o.. Każdy użytkownik ma prawo do wglądu do swoich danych na koncie, ich zmieniana oraz prawo do usunięcia swoich danych poprzez usunięcie swojego konta.

 

 

 

 

 

 

Kluby i Puby

  • Kornet Live music Club
  • Absynt
  • Afera
  • Albo Tak
  • Alchemia
  • Alter Ego
  • Alternatywy 4
  • Amnesia Club
  • Apoteka
  • Art Club Błędne Koło (BK)
  • Artefakt
  • Atmosfera
  • Atmosfera Klub
  • Baccarat House Music Club
  • BACCARAT MUSIC CLUB
  • BACCARATLIVE
  • Bar Bukowina
  • BeerGallery Pub
  • Black Gallery
  • BLUEBERRY'S MUSIC CLUB
  • Bomba
  • Bracka 4
  • Bracka 4 B4 Club
  • Bunkier Cafe
  • BURLESQUE LIVE MUSIC CLUB
  • Cafe & Club Kalashnikov
  • Cafe Cheder
  • Cafe Foyer
  • Cafe Młynek
  • Cafe Szafe
  • Carpe Diem
  • Carpe Diem 2
  • Carpe Diem II
  • Carpie Diem II
  • Caryca
  • Centrala Music Club
  • Choice Club
  • Cień Klub
  • CK Browar
  • CoCo
  • Cocon Music Club
  • Concept music club
  • Czuły Barbarzyńca
  • Disco Pub
  • Diva Music Gallery
  • Domovka u Jozina
  • Don Chichot
  • English Football Club
  • Fabryka
  • FABRYKA KLUB
  • Fashon TIME
  • Filutek
  • Forty Kleparz
  • Frantic Music Club
  • FRESH MUSIC CLUB
  • Gorączka
  • Gwarek
  • Hard Rock Cafe
  • Havana Music Club
  • HUKI MUKI
  • Huki Muki Club
  • Imbir
  • Insomnia
  • Jazz Club Mile Stone
  • Jazz Klub Kornet
  • JAZZ ROCK CAFE
  • Karlik
  • Kawiarnia Naukowa
  • Kijów Klub
  • KITSCH of Kazimierz
  • Klub Akademicki ARKA
  • Klub Awaria
  • Klub Bilardowy PIK
  • Klub bilardowy SQUARE
  • Klub Drukarnia
  • Klub Dziekanat
  • Klub Fabryka
  • Klub Finka
  • Klub Galaktyka
  • Klub Kabaret
  • KLUB KOMBINATOR
  • Klub Kulturalny
  • Klub Meta
  • Klub Odeon
  • Klub Pixel
  • KLUB PUSH
  • Klub Rewolucja
  • Klub Żaczek
  • klub1
  • Klubokawiarnia Łubu - Dubu
  • Klubokawiarnia RELAKS
  • Kot Karola
  • Krakow Escort Agency Poland
  • Krakow Escort Service Poland
  • Królicze Oczy
  • Kuranty Pub
  • Kwadrat klub
  • La Habana
  • Le Scandale
  • Lindo Bar
  • Loca music club
  • Loch Ness Club
  • MAGIEL NA KAZIMIERZU
  • Mechanoff
  • Mezcal Music Club
  • Mezcal Music Club
  • Ministerstwo
  • Ministerstwo Śledzia i Wódki
  • Noise club
  • Nutka Smaku
  • Opium
  • Opium
  • Pauza
  • Piano Rouge Jazz Club & Restaurant
  • Piec Art Acoustic Jazz Club
  • PIEPRZ Klub
  • Piękny Pies
  • PINK BOWLING & CLUB
  • Pod Jaszczurami
  • Pod Papugami - Irish Pub
  • Pod Prąd
  • Polibuda Pub
  • Pozytywka
  • Prestige Klub
  • PROMINENT The Original Lounge Bar
  • Propaganda
  • Prozak 2.0
  • Przychodnia Towarzyska
  • Pub Enigma Krakow (Whisky Corner)
  • Pub Galeria Wręga
  • Pub Indigo
  • Pub Podkowa
  • Pub Społem
  • Re
  • Reaktywacja
  • Restauracja Gródek
  • RIN music club
  • Rotunda
  • Russian Enso
  • Rutyna
  • S.C.K. Kwadrat
  • SHAKERS CLUB
  • Shine Club
  • Skansen Smaków
  • Społem Deluxe
  • Sport Bar
  • Stajnia Pub
  • Stalowe Magnolie
  • Stara Zajezdnia
  • STARY PORT
  • Studio
  • Studio 64
  • Szpitalna 1
  • TAAWA Music Club
  • TCF-Hub
  • The Legends Music Club
  • Tygiel Pub
  • U Louisa
  • Zaginiony Świat
  • Zaścianek

  • Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki czytaj więcej. Akceptuję